PIZZA VERONA SCHILDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 564 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Verona Schilde. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 18:48 Duurde 2 uur tot ik mijn bestelling kreeg. Het eten was prima.
4 dec 2022 om 8:04 Extra opties werden niet toegevoegd ondanks betaling ervoor en het werd een uur later geleverd dan meegedeeld. De pizza’s waren wel lekker maar koud.
3 dec 2022 om 11:19 Schotel verona speciaal was heerlijk! Grote portie. Enkel de feta waren ze er vergeten bij te doen en een blikje frisdrank vergeten, gebeld en een vriendelijke man zorgde ervoor dat ik alsnog dat was ik miste kreeg geleverd. Top, bedankt!
1 dec 2022 om 7:50 Zeer kleine potjes saus. Kaas en vlees in kapsalon minimum. Duidelijk crisis.
27 nov 2022 om 19:43 Bezorgtijd was meer dan 90 minuten
27 nov 2022 om 15:56 Kei goede service. App zij levertijd 70 minuten . Was geleverd op net onder 40 minuten. Kei lekker en goed verzorgd. Alle wensen voldaan en honger goed gestild . Vaste klanten bij gegarandeerd.
25 nov 2022 om 21:27 Kwartiertje te laat, maar ach. Prima pizza!
23 nov 2022 om 19:30 alles is perfect, smaak van het eten en bezorgtijd
20 nov 2022 om 21:10 1u 45 moeten wachten op het eten. Pizza was wel warm maar flauw, extra bestelde toppings niet allemaal aanwezig
13 nov 2022 om 19:47 Niet goed! Hadden een durum Hawaï besteld en er zat geen ananas tussen en hebben anderhalf uur moeten wachten!
10 nov 2022 om 23:27 20 minuten te laat en kapsalon waren veel frieten, van de rest te weinig. Durum wel top
2 nov 2022 om 16:59 rampzalig het eten kwam helemaal van turkije ofzo ik had !!!3 UUR!!! moeten wachten toen ik na 2 uur had gebeld hebben ze gezecht het eten komt zo ze zijn al onderweg en had nog steeds 1 uur gewacht k denk dat ze het te voet brengen ofzo tis maar 7km